Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 34 Nerden : zonguldak Görevi : ModeratörOlmakİstiyor Kayıt tarihi : 25/07/09
Konu: M2 fake yapımı C.tesi Tem. 25, 2009 7:19 pm
Öncelikle merhaba fakenin ne olduğunu yada nasıl yapıldığınızı çoğunuzun bilmediğini düşünerek size bu konuyu açdım sorularınızı cevaplandıracağım neyse uzatmadan konuma gireyim.(Konu çok uzun 4 5 meseja böldüm) ____________________________________________________________________ Soru1-Fake nedir? Fake gönderdiğiniz kişinin giriş yapdığında ıd ve şifresinin size gelmesini sağlayan htm-html yazılımlarıdır. _____________________________________________________________________ Soru2-Nasıl yapılır? Eyer adımları dikkatlice uygularsanız hiçbir problem çıkmaz ve kolayca yaparsınız. _____________________________________________________________________ Yapım: Öncelikle kopyalamak istediğiniz sitenin kaynakçasını çıkarıyoruz.(Ben m2 nin fakesini yapacağım isteyen bu yöntemleri izleyerek istediği sitenin fakesini yapabilir)Vindows Vistada bulamayanlar için Sayfa Kaynağı göster demeniz yeterli eyer hayla bulamadıysanız ben size m2 nin hazır kodlarını çıkardım
NukeNyks Yeni Metin
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 34 Nerden : zonguldak Görevi : ModeratörOlmakİstiyor Kayıt tarihi : 25/07/09
Üyeliği ative ettikten sonra giriş yapıyoruz giriş yapınca orda Form Builder yazıyor ona tıklıyoruz kişi siteye giriş yapdıktan sonra yönlendirileceği sitenin url sini yazıyoruz.Mesela ben www.metin2.org yapdım orda bizim işimize yarıycak kod 2. paragrafdaki bende bu oldu mesela
Bu ne işe yarıycak diyceksiniz bunu kaynak olarak kullanıcıaz şimdi bunu size verdiğim koddan sonda </body> </html> yazıyor yha orayı şu şekilde ayırıyoruz
Ve forum budy den aldığımız kodu bu araya yapıştırıyoruz şimdi fakemiz hazır peki bunu napıcaz?
Şimdi dosyayı farklı kaydet diyip istediğimiz ismi verip sonuna .htm ekliyoruz mesela çekiliş.htm yapıyoruz ve o dosya bir internet uzantısı gibi geliyor işte fakemiz hazır bunu kişilere yolluyoruz ve giriş yapdıktan sonra ıd şifresi bize geliyor.Peki dağa iyi bir fake yapmak istiyorsanız daha iyi bir fakeden kastım şu ordaki yazıları değiştirmek bunları ctrl+f yaparak deyiştireceğimiz yazıları arıyor ve istediğimiz şeyi koyabiliyoruz ben böyle bir fake yapmak istedim