%100 Çalışan Tek MultiHack (Metin2TR, NewLongju) + No Rapid
Yazar
Konu: %100 Çalışan Tek MultiHack (Metin2TR, NewLongju) + No Rapid Cuma Şub. 27, 2009 2:23 am
Tüm Metin2’nin Serverlerinde çalışan Tek multihack ama biraz sizin bildiginizden farklı sadece içinde m0b hilesi yok ama istisnalara kaideyi bozmaz
Ve ismi MULTIHACK değil, Multi version.
Peki hangi serverlerde çalışır? İşte bunlarda ; Metin DE Metin US Metin RU Metin UK Metin DK Metin PL DE Pserver (Ollydbg) DE Pserver (.exe) (die .exen von nico_w) Metin Türkiye Metin RO Metin Korea Newlongju goodmt2 (Longju3) 91mt2 5imt2 (Chinatown)
Nasıl yaparım ben bunu? İndirdikten sonra programı çalıştırın ve Metin2’ye girin, server farketmez oyuna girin yani karakter ekranı filan değil direk girin sonra programda START a basın
Hangi serverde oynuyorsanız onu seçin ve START a tıklayin
Hilenin içerikleri
Şimdi resimde gördügünüz gibi bi ekran açıldı 1.
Teleport: Soldan bi harita secin farenizi gideceğiniz yere getirin ve TELEPORTa basark ışınlanın 2.Move speed ve Atack speed: Bunlarda atack hızı ve hareket hızıdır En güzeli 16500 dir.Oraya 16500 yazın ve ON a tiklayin.Atack speed:atak hızı, Move speed :hareket hızı 3.Zoom hack:Ekran yaklaşma hackidir.Actiginizda çok yukaran bile oyniyabilirsiniz sadece ONa basın yeter.Özellikle item basrken işe yarar lag olmamasi için yani demirciye iteminizi koyun sonra zoomhackle sonuna kadar yukarı cikin sonra iteminizi basın 4.Nebelhack:Geliştirilmekte olan bi hile tam çözemedim 5.Atack range:Saldırı Boyutunuzu değiştirir 2 yazın ONa basın yeter. 6.1 hit:Özellikle kasrken canavarinizin firlamamasını istiyorsanız(at görevlerinde) 0 yazın 0Na basın değişik değişik tekrar vuruşlar için 1,2,3,4.. deneyin 7.Sağ en üstte silahınızı filan nasil tutacağinizi gösteren bir hack yani elinize kdp alip dolunay gibi tutmak için silahınız takılı iken 1 weapon yapın kilic gibi tutarsiniz atin üzerine binip bunu yapin o zaman dehşet oluyor Virus yok kanıtı http://www.virustotal.com/tr/analisis/33b7d0dad5b57b9eaf118d5d958b4e2d Oyunda hile yapmaya yeni başlayanlar için ayrıntılı anlattım emeğe saygı